ATECH

Konum

Salon 7, Stand A11
katılımcı
İletişim
Ürünler

Buhar Kazanı Otomasyonu, Kazan Verimlilik Ölçüm Cihazı, Seviye Kontrol, Otomatik Blöf Sistemleri, Numune Alma Kabı, Separatör, Blöf Tankı, Flaş Buhar Tank Sistemi, Degazör Sistemi - Turkey

Buhar Kazanı Otomasyonu, Kazan Verimlilik Ölçüm Cihazı, Seviye Kontrol, Otomatik Blöf Sistemleri, Numune Alma Kabı, Separatör, Blöf Tankı, Flaş Buhar Tank Sistemi, Degazör Sistemi

LCS 100 Kompakt On-Off Seviye Kontrol Sistemi - Turkey

Uygulama ve Fonksiyonlar

LCS 100 Kompakt On-Off Seviye Kontrol Sistemi, buhar kazanları, kondens tankı, degazör ve proses tanklarında seviye kontrol için uygundur.

İletken sıvılarda, LCS 100 Kompakt On-Off Seviye Kontrol Sistemi ile dört seviye sinyali alınabilir. Bu dört seviye sinyali şunlardır:

• &nbs...

LCS 400 Smart On-Off Seviye Kontrol Sistemi - Turkey

Uygulama ve Fonksiyonlar

LCS 400 Smart On-Off Seviye Kontrol Sisteminde, Smart Seviye Kontrolörü LC 440, Seviye Duyargası LP 400 ile birlikte iletkenlik ölçüm prensibine göre çalışmakta ve buhar kazanları ve tanklarda seviye kontrolü için kullanılabilir.

İki seviye noktası arası kontr...

LAS 200 Smart Seviye Alarm Sistemi - Turkey

Uygulama ve Fonksiyonlar

LAS 200 Smart Seviye Alarm Sistemi, buhar kazanlarında, kondens tanklarında ve proses tanklarında düşük ve yüksek seviye alarm almayı sağlayan, LP 200 Seviye Duyargası ve LC 220 Smart Seviye Alarm Kontrolöründen oluşmaktadır.

Belirli zaman aralıklarında Alarm Test fonkisyonu ile sev...

Kendi Kendini Kontrol Edebilen LAL 300 Smart Seviye Alarm Sistemi - Turkey

Uygulama ve Fonksiyonlar

Buhar kazanlarında düşük seviye alarmı için kullanılan Kendi Kendini Kontrol Edebilen LAL 300 Smart Düşük Seviye Alarm Sistemi, LPL 300 Düşük Seviye Duyargası ve LC 300 Smart Seviye Alarm Kontrolöründen oluşmaktadır.

Kendi Kendini Kontrol Edebilen LAH 300 Smart Y...

LCS 500 Smart Oransal Seviye Kontrol Sistemi - Turkey

Uygulama ve Fonksiyonlar

LCS 500 Smart Oransal Seviye Kontrol Sistemi, LC 540 Seviye Kontrolörü, LP 500 Seviye Duyargası, LPA 500 Seviye Akım Yükselticisi ve LCV 5240 Seviye Kontrol Vanasından oluşur.

Oransal Seviye Kontrol sistemleri ile buhar kazanındaki seviye, oransal seviye kontrol vanasının açlılıp kapanma...

LCS 600 Kompakt Oransal Seviye Duyargası - Turkey

LCS 600 Kompakt Oransal Seviye Duyargası kapasitans ölçüm prensibine göre çalışmakta ve elektriksel olarak iletken veya iletken olmayan sıvılarda seviyeyi belirlemek için kullanılır.

LCS 600 Kompakt Oransal Seviye Duyargası, standart 4-20 mA seviye sinyali üretebilen bir transmitere sahiptir. Sevi...

BCS 700 Smart Dip Blöf Kontrol Sistemi - Turkey

Bir veya birden fazla buhar kazan uygulamalarında, zaman ayarlı BCS 700 Smart Dip Blöf Kontrol Sistemi, BC 700 Dip Blöf Kontrolörü ve BCV 740 Pnömatik Aktuatörlü Dip Blöf Vanasından oluşmaktadır.

BCV 700 Dip blöf vanası, dip blöf için gerekli olan hızlı açma özelliğine...

BCS 930 Smart Yüzey Blöf Kontrol Sistemi - Turkey

BCS 930 Smart Yüzey Blöf Kontrol Sistemi, BC 900 Blöf Kontrolörü, CP 930 İletkenlik Duyargası ve BCV 900 Kontrol Vanasından oluşur.

CP 930 İletkenlik Duyargası direkt olarak kazan içine montaj edilir. BC 900 Smart Yüzey Blöf Kontrolörü devamlı olarak kazan suyu iletkenliğini öl&cce...

BCS 970 Kombi Yüzey ve Dip Blöf Kontrol Sistemi - Turkey

BCS 970 Kombi Yüzey ve Dip Blöf Kontrol Sistemi, BC 970 Smart Yüzey ve Dip Blöf Kontrolörü, CP 930 veya CP 950 İletkenlik Duyargası, PC F20 veya PC F5020 Köşe Duyarga Bağlantı Dirseği ve BCV 900 Yüzey Blöf Kontrol Vanası ile BCV 700 Dip Blöf Kontrol Vanasından oluşur.

BCS 970 Kombi Y&uum...

Numune alma kabı SC 9 - Turkey

Numune alma kabı SC 9 özellikle buhar kazanı uygulamaları gibi yüksek sıcaklık ve yüksek basınç uygulamalarında güvenli bir numune alma sağlar.

Numune alma kabı SC 9 ile kolaylıkla güvenli, doğru ve hassas kazan suyu numunesi alınarak iletkenlik ölçümü yapılabilir.

FM-V Vorteks Tip Sayaç - Turkey

Buhar, hava, diğer gaz ve sıvıların debi ölçümünde kullanılabilir. Sıcaklık ve/veya basınç kompansazyonlu tipleri mevcuttur. Dahili sıcaklık sensörü ile buharda hassas kütlesel debiyi ve basınçlı hava ve gazlarda da kompanze edilmiş akışı ölçmeye izin verir. Buhar anlık...