EMSA MÜHENDİSLİK - Elektrostatik Filtre Sistemleri

Konum

Salon 4, Stand E18
katılımcı
İletişim
Firma
Ürünler
Dökümanlar

Firma

Elektrostatik Filtreler, havalandırma sektörünün son yıllarda en çok talep edilen ve ihtiyacı olan ürünlerinden biridir. 

Sektörümüzün en önemli ürünlerinden biri olan elektrostatik filtre üretimini firmamız uzun yıllardır titizlikle yapmakta ve tek uzmanlık alanı olarak yürütmektedir.

Elektrostatik filtre ve mutfak ekoloji ünitesi ürünleri ile ilgili detaylı bilgi almak ve ürünlerimizi yakından incelemek için sizleri 4.Hall E18 numaralı standımıza bekliyoruz.

Elektrostatik Filtre - Turkey

HORECA HMD serisi kanal tipi elektrostatik filtre, elektrostatik çöktürme prensibi ile havada oluşan yağ, is, buhar ve duman gibi partikülleri absorbe ederek ortaya çıkan kirli havayı temizler.

Avantajları
Baca Yangını Riski Önemli Ölçüde Azalır.
İşletme Giderleri Azalır.
Egzoz Fan...

Aktif Karbon Filtre - Turkey

Aktif Karbon Filtre, Elektrostatik Filtre ile birlikte kullanıldığında endüstriyel mutfaklarda yüksek verimlilikte koku filtrasyonu sağlar

Avantajları


4, 8 ve 16'lı standart plakalar sayesinde kolay montaj ve kurulum.
Yüksek verimlilikte koku filtrasyonu.
Düşük işletme maliyeti.

Ekoloji Ünitesi - Turkey

Ekoloji Üniteleri, endüstriyel mutfak filtrasyonu için gerekli tüm ekipmanların tek bir santral içerisine toplanmış en efektif sistemdir.

Filtrasyon cihazlarını tek bir ünite içerisinde toplamanın;

Filtre cihazlarının arasında kanal bağlantısı olmadığı için verimlilik ve zaman kaz...

Taşınabilir Pişirme Ünitesi - Turkey

Pişirme esnasında oluşan yağ buharı sisteme entegre edilmiş olan egzoz fanı ile davlumbazda toplanır. Paslanmaz hava kanalında ilerleyen kirli hava içerisindeki yağ ve duman partikülleri sistemdeki Elektrostatik Filtre yardımıyla tutulur. Yağ ve dumandan filtre edilmiş havada kalan koku ise uygun miktarlarda sisteme entegr...

Galeri

Videolar