CANTAŞ

Konum

Salon 2, Stand B06
katılımcı
İletişim
Firma
Ürünler
Dökümanlar

Firma

Cantaş Soğutma olarak 43 yıldır, ısıtma, soğutma ve havalandırma sektörlerinde faaliyet göstermekteyiz en iyi hizmeti sunmayı temel ilke edinmiş bir şekilde emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz.

Cantaş olarak siz değerli dostlarımızın sevgileri ve iş birlikleri sayesinde lider Türk şirketi pozisyonumuzun sorumluluğu bizlerin en önemli motivasyon kaynağıdır.

28.000 m2 alana yayılmış Gebze Tesislerinde Avrupa ve Ortadoğu'nun sektörümüzde benzeri olmayan kapasiteye ve modernliğe sahip, üretim ve stoklama alanlarına sahibiz.

Birçok global markanın temsilciliği ve dağıtıcılığı yanı sıra; izolasyonlu bakır boru üretimi, soğutma ve havalandırma makinaları üretimi ve soğutucu akışkan üretimlerimiz ile üç alanda dünya markalarına katma değer ekliyoruz, ürünlerimiz Amerika’dan Avustralya’ya dünyanın birçok ülkesinde çevreci, enerji verimli, güvenilir ve rekabetçi özellikleri ile tercih ediliyor.

Kalite yönetimi konusunda 2006 yılından bu yana sahip olduğumuz ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi belgesinin yanına, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi belgesini ve ISO 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi belgesini almış bulunuyoruz.

Cantaş olarak üstün kalite, rekabetçi fiyat ve stoktan teslimat ile eş anlamlı olarak anılmaktayız. Bu bağlamda profesyonel bir iş birliğe her zaman hazırız ve sizleri davet ederiz.

Dökümanlar

Videolar