AERA

Konum

Salon 8, Stand B06
katılımcı
İletişim
Firma
Ürünler
Dökümanlar

Firma

AERA İklimlendirme - Havalandırmaya Yenilik Getiriyoruz.

BİLİMPARK Teknoloji Geliştirme Bölgesi’nin yenilikçi ortamında doğan AERA, her yerde hava kalitesini artırmayı amaçlayan özverili bir Ürün Geliştirme ekibiyle başladı.

2016 yılında ise Pancar Organize Sanayi bölgesinde bulunan ilk tesisimizi açtık. 3.000 m2’yi aşan bu alan, ürünlerimizin en yüksek standartlara uygun ve verimli bir şekilde üretilip size ulaşması için modern makine parkuru ve üretim yönetim sistemleri ile donatıldı.

Aynı yıl, Türkiye Satış Ofisimizi İstanbul’da kurduk ve hem yerel hem de uluslararası müşterilere hizmet verme taahhüdümüzü belirledik. 2017, Modüler Klima santrallerimizi ve ısı geri kazanımlı havalandırma cihazlarımızı pazara sunduğumuz dönüm noktası bir yıl oldu.

2017’nin ikinci yarısında, çözümlerimizin küresel standartlara uygun olduğunu garanti etmek için uluslararası sertifikasyon yolculuğumuza başladık.

2017’nin sonunda, AERA ürün gamını, Kompakt klima santrali ailesinin tanıtımıyla genişletti. Kompakt klima santrali ürün ailemiz, tavana monte edilen yatay tip üniteler ve mekanik oda hacimlerinde ya da dış ortamlarda kurulan dikey tip üniteleri kapsamaktadır. Proje kriterlerine göre rotorlu tip ya da plakalı tip ısı geri kazanım eşanjörü seçenekleri olan bu ürün ailesi ile, “Tak ve Çalıştır” prensibine uygun yapısı ile benzersiz enerji verimliliği ve uygulama kolaylığı sunmaktadır.

AERA olarak amacımız iklimlendirme sistemlerinde enerji ekonomisi sağlayacak çözümler üreterek, temiz ve taze havayı iç ortama sağlamak. Hizmet etmek, yenilik yapmak ve topluluğumuzla birlikte büyümek için buradayız.

Kompakt klima santral ailesi ile HVAC sektörüne öncü Kontrol çözümleri sunan bir üretim firması ile iş birliği yaparak özgün klima santrali kontrolleri geliştirdik. Bu son teknoloji kontroller, uluslararası uzmanlıkla tasarlanıp üretildi ve aynı yıl piyasaya sürüldü.

2018 yılında artan sektör talebi ve sürekli büyüyen hedeflerimiz doğrultusunda yeni bir atılım yaparak, planladığımız gelişmeleri gerçekleştirebileceğimiz 10.000 m2’lik ikinci bir fabrika arazisini satın aldık.

AERA’nın yolculuğu her zaman yenilik ve iş birliği ile karakterize edilmiştir. Bu iş birliğimizin bir örneği, TÜBİTAK (Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurulu) ile yaptığımız öncü ortaklıktır. Bu iş birliği, ilk hükümet destekli geliştirme projemizi hayata geçirme şeklinde meyvesini verdi. Bünyemizde oluşturduğumuz “Mükemmeliyetçi AR-GE Merkezimiz” de doğan özgün ürün tasarımlarımız, bizi Türkiye’nin kendi sektörümüzdeki 3. AR-GE Merkezi olmaya hak kazandırdı ve Devlet Fonlarına erişimimizi sağladı.

2018’de mükemmeliyete olan taahhüdümüz, Modüler klima santrallerimizin EUROVENT tarafından sertifikalandırılmasıyla global pazarlarda da bilinir hale geldi. Bu bilinirlik, özellikle olağanüstü kasa performansı (T2/TB2, EN 1886) ile bizi rakiplerimizden ayırırken, sektörün performans ve enerji verimliliği beklentisinin de artmasını sağladı.

O yıl, yenilik yolculuğumuz, tavana monte edilen ve adsorption özelliğindeki rotorlu ısı geri kazanım eşanjörlerine sahip klima santrallerinin pazara sunulması ile yeni bir dönüm noktası yaşadı.

 

AERA markası hem Türkiye sınırları içinde hem de ötesinde güçlü bir şekilde yankılanmaktadır.

Özelliğimiz sadece ürünlerimizde değil, aynı zamanda eşsiz çözüm sunma ve hizmet anlayışımızda da yatmaktadır. Bu, bizi sık sık tanınmış rakiplerimizin önünde, en son teknoloji tasarım projeleri için tercih edilen marka haline getirdi.

2021 yılının sonunda, Pandemi sürecinin zorluklarına rağmen, sonuç odaklı çalışarak tamamladığımız yeni üretim tesisimizin tamamlanmasına tanık olduk.

Bu son teknoloji tesis şimdi üretim faaliyetlerimizin ve operasyonel ofislerimizin büyük bir kısmını barındırıyor, sürekli büyüme ve mükemmeliyet arayışımızı yansıtıyor.

2023’te Daha sağlıklı iç mekanlar için yaptığımız yolculukta önemli bir adım attık!

Kalite ve sağlığa olan bağlılığımızda önemli bir başarıyı duyurmaktan gurur duyuyoruz: Klima Santrallerimiz TÜV SÜD’den Hijyen Sertifikası aldı.

AZURE - Turkey

AZURE cihazları düşük enerji tüketimi ve yüksek ısı geri kazanım verimi ile yüksek enerji performans ihtiyacını karşılamak üzere tasarlanmış havalandırma üniteleridir. Cihazlar Avrupa Birliği enerji kriterlerine uygun olarak üretilmektedir ve ECO-DESIGN etiketine sahiptirler. Cihazların iç...

AZURE Wheel - Turkey

Tavan tipi ısı geri kazanım cihazlarında kullanılan plakalı eşanjörler ile, nem transferini  mümkün değildir. Konfor uygulamalarında  kış ayında dış ortamdan alınan taze havanın çok düşük, yazın ise yüksek mutlak nemde içeriye üflenmesi sonucu hem iç hava konforu bo...

Vesta HR - Turkey

Yüksek verim ve düşük basınç düşümü kriterlerine göre seçilen ısı geri kazanım eşanjörleri, ErP 2015 kriterlerine uygun tasarlanan plug fanlar, yeşil bina sınıflandırma sistemlerine (LEED, BREEAM) uyumlu filtreler, dayanıklı ve kompakt gövde yapısı VESTA HR cihazlarının ana...

Evo-Pool - Turkey

Havuz Alanları gibi yüksek miktarda suyun buharlaştığı hacimlerde yüksek verimli nem alma cihazlarının kullanımı önemlidir. EVO-POOL cihazları yüksek nem alma kapasiteleri ile sadece su buharının sebep olduğu iç ortam konforundaki azalmayı değil aynı zamanda yine su buharının sebep olduğu bina yapı ele...

EVO R - Turkey

ROTORLU ISI EŞANJÖRLÜ KOMPAKT KLİMA SANTRALİ

Taze  hava  ihtiyacı  yüksek  ve kalitesi düşük havanın uzaklaştırılması istenen mekanlarda,  yüksek  enerji  verimliliğine  sahip,  otomasyonu üzerinde olan, sessiz ve tak-çalıştır mantığıyla kulla...

EVO C - Turkey

Taze  hava  ihtiyacı  yüksek  ve kalitesi düşük havanın uzaklaştırılması istenen mekanlarda,  yüksek  enerji  verimliliğine  sahip,  otomasyonu üzerinde olan, sessiz ve tak-çalıştır mantığıyla kullanılan klima cihazlarıdır. Kompakt yapıları ile binaları...

EVO Modüler - Turkey

EVO Modüler klima santralleri, yüksek enerji verimi ve standartlara uygun tasarımı ile konforlu bir iç ortam havası sunmaktadır. Tasarım süresince ulusal ve uluslararası standartlar ve yasal düzenlemelerde bulunan gereklilikler ve sınıflandırmalar göz önüne alınmıştır.


EN 1886 Binalar İçin Havalandırma &ndas...

Galeri

Videolar